fbpx

Julistus merkityksellisyydelle

Verta, hikeä ja kymmenen vuotta. Joku saattaisi tokaista, että mahtaa olla mukavat kymmenen vuotta takana. Niin se onkin. Matkaan on mahtunut tasaista lentoa, iloa ja onnistumisia, kärsivällisyyttä ja työtä. Ja verta ja hikeä.

10 vuotta sitten syntyi päätös valita yksi juttu ja keskittyä siihen. Tehdä se yksi juttu niin helkkarin hyvin ja tinkimättä, että varmasti pärjätään. Jutuksi, tai Huhulle ominaisesti lentosuunnaksi, valikoitui liiketoiminta sosiaalisen median markkinoinnin kentällä.
blog_julistus_02
blog_julistus_01
blog_julistus_03
blog_julistus_04

Päätöksen eteen tehty työ on valehtematta ollut ajoittain vaativaa ja se on edellyttänyt runsaasti kärsivällisyyttä, mutta luja usko lentosuuntaan on kuitenkin myös antanut paljon, ja on sekä jättänyt jäljen tekijöihin että jättänyt jäljen Huhusta. Kymmenen vuoden ajalta kertyneet muistot ovat syntyneet niistä tilanteista, joissa olemme haastaneet itseämme, olleet epämukavuusalueella ja kehittyneet. Kädet täristen valinneet epävarmemman tien intuition kuiskiessa korvaan “muista päätös”, ja kappas tie sattuikin olemaan juuri se oikea.


Kuten Huhun taipaleesta opittu, on uskominen omaan päätökseen se juttu. Säntillinen suunnan seuraaminen ja matkan varrella oppiminen ovat lähes takeita siitä, että sinut tullaan muistamaan.


Huhun merkityksellisyyden julistuksen ja Blood, Sweat & 10 years -blogisarjan ensimmäisen julkaisun myötä kutsumme sinut mukaan Huhun kymmenennen vuoden juhlintaan ja luomaan oman jälkesi yhteisöömme. Tervetuloa tekemään siistejä juttuja siistien tyyppien kanssa!


Ota yhteyttä ja kerromme lisää
Huhuilijoiden tavasta tuottaa sosiaalista mediaa

HuHu People Oy
Y-tunnus: 2607747-9
info[at]huhu.fi

etunimi.sukunimi[at]huhu.fi
Kauppakatu 12
70100, Kuopio